In aanleg: 3 nieuwe looproutes

In aanleg: 3 nieuwe looproutes
27 november 2016 dennis

Wellicht heb je tijdens jouw rondje al één van de nieuwe markeringen gezien? Vanaf begin december is Park Sonsbeek drie nieuwe looproutes rijker. Afgelopen vrijdag zijn de werkzaamheden aan de routes begonnen en de komende week zetten we de puntjes op de i. Een rondje Parklopen is met de nieuwe routes nog makkelijker!

De drie routes zijn met verschillende kleuren aangeduid: 1 km (geel), 2 km (blauw) en 3 km (groen). De routes starten en finishen bij het bruggetje bij het Nederlands Watermuseum / Grand Café Aan de Beek.

Bij Parkloop #12 in Park Sonsbeek lopen we voor het eerst over de 3 km en 1 km route. In december werken we nog verder aan de route. Er komen namelijk nog afstandsmarkeringen plaatst en een routebord bij de start. Als alles helemaal klaar is, openen we bij Parkloop #13 op zondag 8 januari de route officieel.

2016-11-27-in-aanleg-3-nieuwe-hardlooproutes

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*