Wat moet je weten voor een Parkloop?

Wat moet je weten voor een Parkloop?
14 maart 2017 dennis

Zondag is het alweer tijd voor Parklopen in Park Sonsbeek, Lingezegen of Doornik. Lees hieronder de laatste instructies, zodat jij helemaal klaar voor de start bent!

  • De startlocatie van de verschillende Parklopen kun je terugvinden op het kaartje bij contact.
  • De start van de 3km van Parklopen is om 09.30 uur. Zo rond 09.15 uur is er een korte warming-up onder leiding van een trainer van de lokale club. Deze trainer zorgt dat jij helemaal klaar voor de start bent.
  • Bij Parklopen is er ook een ronde van 1 km uitgezet voor de allerkleinste of beginnende lopers. De Kids Parkloop start ongeveer 3 minuten na de start van de 3 km. Let op: de kids lopen in tegenstelling tot bij Parklopen #1 de route in de andere richting. Aanmelden voor de Kids Parklopen is ook mogelijk door in te loggen met je account.
  • Geen startbewijs is geen persoonlijke score! Vergeet dus niet zelf je startbewijs mee te nemen.  Het startbewijs print je uit via jouw persoonlijke Parklopen profiel.
  • De aanmelding voor de Parklopen gaan hard.  Neem je maatje mee, want samen lopen is veel leuker! Inschrijven kan op www.parklopen.nl Klik op het park bij jou in de buurt en ga naar ‘doe mee’. Log in en meld je aan. Aanmelden is mogelijk tot de zaterdag voor de Parkloop.Op de dag zelf is er geen mogelijkheid meer voor registratie. Meld je dus vooraf thuis even aan en vergeet niet om jouw startbewijs uit te printen via Print&GO! Geen startbewijs is ook geen persoonlijke tijd.
  • Parklopen is echt voor iedereen. Jong of oud, wereldtopper of (sportieve) wandelaar, maakt niet uit. Iedereen mag en kan meedoen. Het maakt niet uit hoe lang je er over doet.
  • Heb je jezelf wel aangemeld, maar kun je toch niet meedoen? Laat het ons dan even weten! Meld je dan met één druk op de knop af in jouw persoonlijke profiel op www.parklopen.nl.  Of stuur ons een mailtje via contact.
  • Er is bij de locaties beperkte parkeermogelijkheid dus we hopen dat jij zoveel mogelijk te voet, per fiets of met het OV komt. Dat is sportiever en ook nog eens veel milieuvriendelijker!
  • Bij alle locaties is een horeca gelegenheid om na te genieten met wat lekkers. Hier zijn toiletten aanwezig maar er is geen douchegelegenheid.
  • Iedereen krijgt een online persoonlijk certificaat met een persoonlijke score (je tijd en plaats). De certificaten zijn uiterlijk zondagavond beschikbaar. Mocht je geen tijd willen, dan print je simpelweg je startnummer niet uit en ga je gewoon lekker lopen.

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*