Wat moet je weten voor Parklopen?

Wat moet je weten voor Parklopen?
10 januari 2017 Henk Bruggeman

De allereerste Parklopen in Park Lingezegen. Voor iedereen een nieuwe ervaring! Zondag om 09.30 uur begint Parklopen. Lees hieronder de laatste instructies, zodat jij helemaal klaar voor de start bent!

 • De start van Parklopen in Park Lingezegen is op De Park 12 in Elst. Zie hier de locatie in Google Maps.
 • De inschrijvingen voor de 3km lopen hard. Heb je dus nog een maatje die ook mee wil lopen? Wees er dan snel bij! Neem je maatje mee, want samen lopen is veel leuker! Inschrijven kan op www.parklopen.nl/parklingezegen/doe-mee De inschrijvingen sluiten op zaterdag om 23.59 uur. Mocht je toch nu willen komen, maar is het niet gelukt om in te schrijven. Geen probleem. Voor alleen de eerste keer Parklopen in Park Lingezegen hebben wij ook nog wat extra startnummers liggen. Pas wel op. Deze startnummers zijn voordat je het weet op.
 • Bij Parkloop in Park Lingezegen is er een ronde van 1 km uitgezet voor de allerkleinste. De Kids Parklopen start ongeveer 3 minuten na de start van de 3 km. Aanmelden voor de Kids Parklopen is ook mogelijk via: www.parklopen.nl/parklingezegen/doe-mee
 • Parklopen is echt voor iedereen. Jong of oud, wereldtopper of (sportieve) wandelaar, maakt niet uit. Iedereen mag en kan meedoen. Het maakt niet uit hoe lang je er over doet.
 • Speciaal voor de eerste 100 aanmeldingen maken wij het startnummer klaar. Het startnummer ligt op de dag zelf voor je klaar bij Landerij De Park . Je hoeft het dan niet zelf uit te printen via Print&GO. Benieuwd of dat jij bij de eerste 100 aanmeldingen zit? Op vrijdag sturen wij een warming-up mail naar iedereen die ingeschreven staat. Hierin laten we je weten of er een startnummer voor je klaar ligt.
 • Zit jij niet bij de eerste 100 aanmeldingen? Dan kun je zelf het startnummer meenemen. We maken gebruik van het Print&GO systeem. Vergeet dus niet zelf je startbewijs mee te nemen. Geen startbewijs is geen persoonlijke score! Je kunt het startbewijs uitprinten via je persoonlijke Parklopen profiel.
 • Heb je jezelf wel aangemeld, maar kun je toch niet meedoen? Laat het ons dan even weten! Meld je dan met één druk op de knop af in jouw persoonlijke profiel op www.parklopen.nl.  Of stuur ons een mailtje via info@parklopen.nl
 • De start van de 3km is om 09.30 uur. Zo rond 09.20 uur is er een korte warming-up onder leiding van een trainer van DE LOPER. Deze trainer zorgt dat jij helemaal klaar voor de start bent.
 • We hopen dat jij zoveel mogelijk te voet, per fiets of met het OV komt. Dat is sportiever en ook nog eens veel milieuvriendelijker! Voor Landerij De Park is er de mogelijkheid om te parkeren.
 • Geniet na afloop van één van de heerlijke (warme) dranken en wat lekkers in restaurant DROOM! De Landerij. Dit restaurant is de plek om te genieten van de natuurlijke omgeving van Park Lingezegen en heerlijk eten & drinken. Kom het ook proeven en neem kleingeld of je pinpas mee om na afloop te genieten van een heerlijke kop koffie of thee met wellicht wat lekkers. Bekijk hier de DROOM! menukaart.
 • Iedereen krijgt een online persoonlijke certificaat met een persoonlijke score. De certificaten zijn uiterlijk zondagavond beschikbaar. Mocht je geen score willen geef dit dan even nadrukkelijk aan bij de organisatie door een mail te sturen naar info@parklopen.nl
 • Parklopen is elke tweede zondag van de maand. Aanmelden is hiervoor al mogelijk via jouw persoonlijke Parklopen profiel.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*