Wat moet je weten voor een Parklopen?

Wat moet je weten voor een Parklopen?
14 maart 2017 dennis

De derde zondag van de maand is het tijd voor Parklopen in Park Lingezegen. Lees hieronder de laatste instructies, zodat jij helemaal klaar voor de start bent!

  • De start van Parklopen in Park Lingezegen is op De Park 12 in Elst. Zie hier de locatie in Google Maps.
  • Ook zonder registratie ben je van harte welkom om gewoon mee te lopen!
  • De start van de 3km van Parklopen is om 09.30 uur. Zo rond 09.20 uur is er een korte warming-up onder leiding van een trainer van Running Elst. Deze trainer zorgt dat jij helemaal klaar voor de start bent.
  • Bij Parklopen in Park Lingezegen is er ook weer een ronde van 1 km uitgezet voor de allerkleinste. De Kids Parkloop start ongeveer 4 minuten na de start van de 3 km. Let op: de kids lopen in tegenstelling tot bij Parklopen #1 de route in de andere richting. Aanmelden voor de Kids Parklopen is ook mogelijk via: www.parklopen.nl/parklingezegen/doe-mee

  • Geen startbewijs is geen persoonlijke score! Vergeet dus niet zelf je startbewijs mee te nemen.  Het startbewijs print je uit via jouw persoonlijke Parklopen profiel.
  • Parklopen is echt voor iedereen. Jong of oud, wereldtopper of (sportieve) wandelaar, maakt niet uit. Iedereen mag en kan meedoen. Het maakt niet uit hoe lang je er over doet.
  • Heb je jezelf wel aangemeld, maar kun je toch niet meedoen? Laat het ons dan even weten! Meld je dan met één druk op de knop af in jouw persoonlijke profiel op www.parklopen.nl.  Of stuur ons een mailtje via parklingezegen@parklopen.nl
  • We hopen dat jij zoveel mogelijk te voet, per fiets of met het OV komt. Dat is sportiever en ook nog eens veel milieuvriendelijker! Voor Landerij De Park is er de mogelijkheid om te parkeren.
  • Geniet na afloop van één van de heerlijke (warme) dranken en wat lekkers in restaurant DROOM! De Landerij. Dit restaurant is de plek om te genieten van de natuurlijke omgeving van Park Lingezegen en heerlijk eten & drinken. Kom het ook proeven en neem kleingeld of je pinpas mee om na afloop te genieten van een heerlijke kop koffie of thee met wellicht wat lekkers. Bekijk hier de DROOM! menukaart.
  • Iedereen krijgt een online persoonlijke certificaat met een persoonlijke score. De certificaten zijn uiterlijk zondagavond beschikbaar. Mocht je geen score willen geef dit dan even nadrukkelijk aan bij de organisatie door een mail te sturen naar parklingezegen@parklopen.nl

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*