Routes

Hardloop- en wandelroutes in Park Lingezegen

Park Lingezegen is dé plek voor hardlopers en wandelaars! In het landschapspark (in aanleg) tussen Arnhem en Nijmegen liggen al diverse routes. Perfect geschikt voor een heerlijke wandeling of een rondje hardlopen.

Hardlopers kunnen zich uitleven op een rondje Circuit (5 km) of een rondje Van Langen (800 meter). Voor wandelaars liggen er al meer dan 32 wandelingen: van ommetjes, themapaden tot een Klompenpad. Er is voor iedereen wat wils!

Op zoek naar andere leuke (wandel)routes? Neem dan snel een kijkje op de website van Park Lingezegen. Tip voor de hardlopers: kies eens voor een andere rondje Parklopen en train op één van de wandelroutes.

In progress..

Naast de bestaande routes en paden is er ook een 3 km en 1 km route voor de maandelijkse Parklopen in voorbereiding. Zo is er straks voor iedereen in Park Lingezegen wel een geschikt rondje te vinden.

Het startpunt en eindpunt van deze routes zijn bij Landerij de Park. Beginnende sporters houden het bij één rondje voor een afstand naar keuze en de ‘langlopers’ kunnen straks meerdere routes combineren.

Alle routes worden in eerste instantie met (tijdelijke) markeringen uitgezet. Naar verwachting liggen de permanente routes er vanaf de zomer 2017. Wat voor een excuus heb je dan nog om op de bank te blijven zitten? Kom lekker in beweging voor een rondje Parklopen!

3km Parkloop route – Park Lingezegen

1km Parkloop route – Park Lingezegen