Home

Park Sonsbeek - Arnhem - Elke eerste zondag van de maand - 09.30 uur

DOE MEE!

Natuurlijk hardlopen in Park Sonsbeek!

In hartje Arnhem ligt het prachtigste stadspark van Nederland: Park Sonsbeek. Voor hardlopers een uitdagend en plezierig trainingsgebied.

Vanaf begin 2016 siert een bonte stoet hardlopers regelmatig het park op zondagmorgen. Op iedere 1e zondag van de maand is er namelijk om 09.30 uur een editie van Parklopen. Start en finish zijn bij Grand Café Aan de Beek naast het Nederlands Watermuseum. De 1e edities  waren een groot succes. Dat smaakt naar meer!

Bij elke Parklopen is er ook een 1 km Kids Parklopen. Daarmee willen we ook voor de allerkleinste een leuk rondje aanbieden. Als ouder ben je natuurlijk van harte welkom om ook mee te rennen, joggen, sprinten of wandelen. De start van de 1km Kids Parklopen is exact 3 minuten later dan de start van de 3 km Parklopen.

Samen met andere lopers lekker bewegen in een prachtige omgeving. Iedereen loopt een ronde van 3 km of voor de allerjongste 1 km. Snel of langzaam, maakt niet uit. Wereldtopper of wandelaar, je bent van harte welkom. Kom lekker meebewegen! Excuses? Niet nodig! Doe gewoon met ons mee en begin je zondag morgen samen lekker sportief! Samen lopen is veel leuker!

Tot ziens op de volgende Parklopen in Park Sonsbeek!

DOE MEE!

VOLGENDE EDITIES


09.30 uur
Het Watermuseum
Park Sonsbeek

LAATSTE NIEUWS

Update – vervolg Parklopen Sonsbeek
Update – vervolg Parklopen Sonsbeek

DE LOPER heeft helaas besloten om te stoppen met de organisatie van de Parklopen in Park Lingezegen en Park Sonsbeek.…

Wat moet je weten voor de aankomende Parkloop?
Wat moet je weten voor de aankomende Parkloop?

Lees hieronder de laatste instructies, zodat jij helemaal klaar voor de start bent! Er zijn nog voldoende startbewijzen over voor de…

Maak kans op vrijkaarten voor het Watermuseum
Maak kans op vrijkaarten voor het Watermuseum

Het Nederlands Watermuseum is sinds het begin al een trouw supporter van Parklopen. Na elke Parkloop vindt er in Grand…

Parklopen zorgt voor meer beweging!
Parklopen zorgt voor meer beweging!

Parklopen zorgt ervoor dat burgers die niet aan de Fitnom voldoen in beweging komen. Uit onderzoek van de Hogeschool van…

TEAM PARKLOPEN

SUPPORTERS VAN PARKLOPEN