Met 50% korting naar het Watermuseum!

Met 50% korting naar het Watermuseum!
4 januari 2017 dennis

Geniet je nog steeds van de kerstvakantie? Geen inspiratie meer wat te doen (met de kids)? Zondag is Parkloop #13 in Park Sonsbeek natuurlijk een leuke afsluiter van de kerstvakantie! Breng na afloop van jullie Parkloop een bezoek aan het Nederlands Watermuseum. Speciaal vanwege de vakantie kunnen de kinderen hun eigen schudbol maken in het Waterlab of zelf hun shampoo maken in de Shampoofabriek.

Kan je niet wachten tot zondag? Kom dan in de komende vakantiedagen al een kijkje nemen. Met deze link van Social Deal scoor je ook nog eens 50% korting op de toegangsprijs. Let wel op de aanbieding is tot middernacht geldig. Laat deze kans dus niet lopen!

1 Reactie

  1. trouwjurk 2 jaar geleden

    Heel hartelijk bedankt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*