Wat moet je weten voor de aankomende Parkloop?

Wat moet je weten voor de aankomende Parkloop?
2 maart 2017 kevin

Lees hieronder de laatste instructies, zodat jij helemaal klaar voor de start bent!

 • Er zijn nog voldoende startbewijzen over voor de 3 km. Heb je dus nog een maatje die ook mee wil lopen? Neem je maatje mee, want samen lopen is veel leuker! Last minute aanmelden is niet meer mogelijk. Het is handiger als jouw maatje zich vantevoren even aanmeldt via: www.parklopen.nl/parksonsbeek/doe-mee
 • Bij de aankomende Parkloop is er ook weer een Kids Parkloop. Er is een ronde van 1 km uitgezet voor de allerkleinste. De Kids Parkloop start ongeveer 3 minuten na de start van de 3 km. Aanmelden voor de Kids Parkloop is ook mogelijk via: www.parklopen.nl/parksonsbeek/doe-mee
 • De aanmeldingen voor de aankomende Parkloop lopen door tot zondag 09.00 uur. Daarna is het niet meer mogelijk om je aan te melden aan de balie. Wil je een persoonlijke score? Vergeet dan niet je startnummer uit te printen!
 • Parklopen is echt voor iedereen. Jong of oud, wereldtopper of (sportieve) wandelaar, maakt niet uit. Iedereen mag en kan meedoen. Het maakt niet uit hoe lang je er over doet.
 • Het 3 km parcours is zeer uitdagend. De eerste kilometer klim je vrijwel alleen maar omhoog. Start dus niet te snel en bewaar het beste voor de laatste kilometer.
 • We maken evenals de vorige edities gebruik van het Print&GO systeem. Vergeet dus niet zelf je startbewijs mee te nemen. Geen startbewijs is geen persoonlijke score! Je kunt het startbewijs van vorige edities gebruiken of print ‘m uit via je persoonlijke Parkloop profiel.
 • Heb je jezelf wel aangemeld, maar kun je toch niet meedoen? Laat het ons dan even weten! Meld je dan met één druk op de knop af in jouw persoonlijke profiel op www.parklopen.nl.  Of stuur ons een mailtje via info@parklopen.nl
 • De start van de 3km is om 09.30 uur. Zo rond 09.20 uur is er een korte warming-up onder leiding van een trainer van DE LOPER. Deze trainer zorgt dat jij helemaal klaar voor de start bent.
 • We hopen dat jij zoveel mogelijk te voet, per fiets of met het OV komt. Dat is sportiever en ook nog eens veel milieuvriendelijker! Er is beperkte parkeerruimte rondom Park Sonsbeek. De parkeerplaats van het Watermuseum is afgesloten voor Parklopers. Mocht je toch met de auto komen, dan kun je (betaald) parkeren aan de Zijpendaalseweg of aan de Apeldoornseweg.
 • In Grand Café aan de Beek is de bovenste verdieping speciaal gereserveerd voor Parklopers. Hier kun je jouw spullen achterlaten. Laat waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis. De organisatie is niet aansprakelijk voor vermissing van spullen. Er zijn in Grand Café aan de Beek toiletten, maar er is geen douchegelegenheid.
 • Geniet na afloop van één van de heerlijke (warme) dranken en wat lekkers in Grand Café Aan de Beek. Dit Grand Café is de plek om te genieten van de natuurlijke omgeving van Park Sonsbeek en heerlijk eten & drinken. Kom het ook proeven en neem kleingeld of je pinpas mee om na afloop te genieten van een heerlijke kop koffie of thee met wellicht wat lekkers. Bekijk hier de Dranken en Zoet menukaart. Ook is er bij de aankomende Parkloop is er weer de speciale Parkloop smoothie.
 • Iedereen krijgt een online persoonlijke certificaat met een persoonlijke score. De certificaten zijn uiterlijk zondagavond beschikbaar. Mocht je geen score willen geef dit dan even nadrukkelijk aan bij de organisatie door een mail te sturen naar info@parklopen.nl
 • Na afloop is een bezoek aan het Watermuseum zeker de moeite waard. Het Watermuseum is elke zondag van 11.00 tot 17.00 uur open. Meer info: www.watermuseum.nl
 • Je kunt je aanmelden voor de volgende Parkloop via jouw persoonlijke Parkloop profiel. Ook hier geldt weer een limiet van 150 lopers, dus wil je er zeker van zijn dat je er ook bij bent, meld je dan op tijd aan.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*